PHOENIX PENTOMINIUM

SLOBODA STANOVANJA

Phoenix Pentominium predstavlja novi koncept stanovanja i stil suvremenog, urbanog života. Suvremena konstrukcija, vrhunska zvučna i toplinska izolacija, najbolji materijali, ostvarili su važnu ambiciju svih nas-slobodu u dizajnu, opremanju i korištenju... Potpunu slobodu stanovanja! Na raspolaganju vam je 24-satna usluga našeg servisa za sve vrste popravaka ili jednostavno dostavu svega što želite.
Svakodnevno uživati u interijeru koji ste dizanirali u suradnji s vodećim svjetskim arhitektima neprocjenjiva je vrijednost.
Stambena naselja kao dio Phoenix Parka uvode novi i kvalitetniji način života gdje osim udobnosti, svojim stanovnicima pruža potpunu sigurnost i diskreciju stanovanja ostvarenu kroz  pomno osmišljena arhitektonska rješenja i uz pomoć najsuvremenijih elektroničkih metoda kontrole ulaza, nadzora i zaštite.
Ono sto bi se ukratko moglo reći za Phoenix Pentominium je da svojom infrastrukturom i sadržajima osigurava suvremeni način stanovanja.
Phoenix Grupa je za realizaciju ovog projekta udružila velike svjetske brendove i omogućila vam da izaberete od najboljih. Posjedovanjem Phoenix pentominiuma postajete vlasnikom stalne vrijednosti.

UMJETNOST POSLOVANJA

U poslovnom svijetu Phoenix Gallerija predstavlja novi pojam kvalitete i sustav nadolazećih vrijednosti. Moderna građevina čija arhitektura predstavlja geometrijski prikaz Parka i njezina čvrsto isprepletena struktura govori o važnosti komunikacijskih tehnologija i infrastrukture. Poslujući u Phoenix galeriji koristite prednosti suradnje s poduzetnicima koji su došli iz cijelog svijeta kako bi s vama kreirali budućnost. Zagreb je regionalni poslovni centar jugoistočne Europe s tržištem većim od 10 milijardi eura.
Interijer Phoenix Gallerije dizajnirali su poznati europski dizajneri Bene Nowy Styl. U izgradnji poslovnog centra korišteni su dugotrajni i moderni materijali. Svi prostori su klimatizirani i opremljeni prema standardima A1 za uredske prostore. Dodatni komfor daje podzemna garaža i dizala koja povezuju sve etaže.
Budite i vi dio poslovne elite Phoenix Gallerije!

ZDRAVLJE KLJUČ KA USPJEHU

Stručni kadar, najbolja medicinska oprema, topli međuljudski odnosi, te stalno praćenje svjetskih trendova u dijagnostici i liječenju, osnovni su principi kojima se vodi Poliklinika smješetna u cetralnom dijelu Phoenix Parka. Najpozitivnija iskustva prenešena su u organizacionom i funkcionalnom smislu u svakodnevni rad.
Dom za starije osobe smješen je umirnom dijelu Phoenix Parka, u blizini crkve, sa uređenim šetalištima i parkovnim zelenilom. Namjena doma je zbrinjavanje i zdravstvena skrb o starijim osobama, te osobama sa tjelesnim invaliditetom i zdravstvenim problemima .
Korisnici su smješteni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, od kojih je jedan dio uređen kao stacionar, a ostale sobe su opremljene prema zdravstvenim potrebama korisnika.
Brigu o korisnicima vodi stručno medicinsko osoblje pod nadzorom liječnika specijaliste.
 
BRIGA ZA BUDUĆE NARAŠTAJE

Glavni cilj i misao vodilja u našem radu je – sretno i zadovoljno djetinstvo. Sukladno suvremenim programima koji njeguju individualan pristup kako bi se zadovoljile sve potrebe naših mališana i s lakoćom pratilo njihovo odrastanje
Ono što je osnovni koncept za sretno i zadovoljno dijete a koje vam pružaju  vrtić i osnovna škole u Phoenix parku su:
Razvoj i usmjeravanje krativnosti, razvoj govornog izražaja, poticanje samostalnosti i pozitivne slike o sebi, individualan pristup s poštovanjem djetetovih potreba, želja i interesa uz obiteljsku atmosferu u svakom trenutku. 
 
TIMSKI RAD I ISKUSTVO

Kada kreirate visokosofisticiranu zajednicu za ljude, naučite mnogo o značenju riječi kvaliteta i luksuz. Kada želite stvarati nešto dobro, nešto najbolje na tržištu, morate imati tim suradnika i vrlo dobre odnose s poslovnim partnerima. Phoenix Grupa je za realizaciju ovog projekta okupila poznata imena iz svijeta arhitekture i dizajna te velike svjetske brendove.

NADZOR DAJE KVALITETU

Poslovica kaže: „Povjerenje je dobro, ali kontrola daje kvalitetu.“
Imati povjerenja je vrlina, no zdanja koja gradimo zahtijevaju stručnu kontrolu iskusnog tima stručnjaka koji kontroliraju kakvoću svih korištenih materijala, pravila gradnje te izdaju certifikate sukladnosti. Mi smo stoga nadzor nad gradnjom Phoenix Parka povjerili stručnom timu koji će budućim korisnicima omogućiti sigurnost i potpunu ugodu stanovanja u naselju budućnosti.

ZAVRŠNA RIJEČ

Svaki novi proizvod Phoenix Grupe proizašao je iz osobnosti njegovih stvaratelja i misija mu je podizanje kvalitete života i stvaranje novih vrijednosti.
Phoenix Park je rezultat tog kreativnog procesa i izraz novog životnog stila. Prepoznat je, prihvaćen i nagrađivan više puta od strane svjetski poznatih autoriteta. Biti dio Phoenix Parka znači posjedovati stalnu vrijednost, biti dio novog naraštaja, dio novog doba evolucije života.