OPIS

Stambeno naselje I_home  kao dio Phoenix Parka uvodi novi i kvalitetniji način života gdje osim udobnosti, svojim stanovnicima pruža potpunu sigurnost i diskreciju stanovanja ostvarenu kroz pomno osmišljena arhitektonska rješenja i uz pomoć najsuvremenijih elektroničkih metoda kontrole ulaza, nadzora i zaštite.

Ono sto bi se ukratko moglo reći za stambeno naselje I_home je da svojom infrastrukturom i sadržajima osigurava suvremeni način stanovanja. Na 7.730 četvornih metara zemljišta u planiranoj Zoni I  Phoenix Parka smješteno je 14.400 m2 stambenog prostora.

Stanovi su veličine od 33 do 122 četvornih metara i svaki ima mogućnost funkcionalnog razmještaja prostorija, što uz korištenje velikih staklenih površina umjesto zidova stanove ispunjava svjetlom i ugodnom toplinom.

I_home se sastoji od 5 lamela,  katnosti Pr + 3 i međusobno su povezani polu-ukopanom garažom koja obezbjeđuje potreban broj parking mjesta za smještaj osobnih vozila.

Konstrukcija građevine je armirano-betonska prednapregnuta koju čine vertikalni nosivi zidovi i horizontalne ploče. Kao fasadne ispune i za pregradne zidove korišteni su blok-opeka.

Toplinska izolacija na fasadi izvodi se u debljini 10 cm na AB zidovima i na zidovima od opeke. Svi grijani prostori prema stubištu su također toplinski izolirani.
 
Vertikalnu komunikaciju unutar svakog stambenog bloka obezbjeđuju centralna stubišta te po 2(dva) dizala za svaku Lamelu.

Zelene površine koje okružuju stambene blokove objedinjuju ih u savršeni sklad neposrednog življenja u prirodi i osiguranje svih sadržaja potrebnih za udoban i funkcionalan život. Cijelo područje je u blagom padu prema jugu i prema suncu.

Unutarnji promet je sveden na minimum, parkirna mjesta su ispred stambenih objekata.

Zeleni krajolik, dječija igrališta i dizajnirana urbana oprema čine ovu lokaciju pravom pričom za stanovanje.
 
U ponudi je 210 stanova, od prizemlja do 3. kata koji posjeduju:
 
-brojilo za vodu, plin i struju
-protuprovalna vrata visoke kvalitete
-etažno grijanje
-digitalni programabilni termostat
-prvoklasna keramika
-PVC vanjska stolarija, 7 komora, s termoizolcijskim staklima
-kvalitetni hrastov patket
-prvoklasne sanitarije sa kvalitetnim armaturama
-gres keramika i granit u hodnicima
 
 
Budući stanovnici modernih stambenih objekata u naselju  I_home dobivaju:
 
* Kvalitetnu prometnu povezanost kojom se osigurava blizina centra Hrvatske metropole te   vrhunska prometna povezanost s okolnim naseljima i europskim odredištima;
* Arhitektonska rješenja koja prate potrebe korisnika i fleksibilnost prostora;
* Suvremena konstrukcija, vrhunska zvučna i toplinska izolacija, najbolji materijali, kvalitetni prirodni materijali
* Sloboda u dizajnu, opremanju i korištenju, odnosno potpuna sloboda stanovanja
* Energetsku učinkovitost sa obnovljivim izvorima energije
* Životni prostor u zdravom i čistom okolišu.
* 24 satna usluga servisa i jednostavna dostava svega što želite