OPĆENITO

Phoenix Park je jedan od najljepših zagrebačkih kvartova koji su ljudi odabrali kao mjesto za život u budućnosti. Savršeno je smješten na obroncima Zagrebačke gore, neposredno uz glavnu prometnicu koja povezuje središte Zagreba s istočnom Hrvatskom i svijetom.
Cjelokupna infrastruktura Phoenix Parka je suvremenog tipa. Lokacija je okružena stoljetnom hrastovom šumom koja mu daje dodatni šarm i ugodu življenja.
 
Phoenix Park se prostire na  200.000 četvornih metara površine i predviđena izgradnja je u dvije faze. Izradu projekta vodi i nadgleda Phoenix grupa koja je regionalna grupa za graditeljstvo, trgovinu, usluge, proizvodnju i ekologiju.
Svojim inovativnim rješenjima i projektima podižemo kvalitetu života svojih građana, poslovnih partnera i kupaca.
„Mi definiramo budućnost“     „Mi gradimo budućnost“
 
Površina I faze obuhvata  iznosi 80.000 četvornih metara u kojoj se planira izgradnja:
shopping centar Phoenix Plaza, Wellness&Congress Hotel Phoenix, poslovni centar Phoenix Gallery i niz luksuznih stambenih prostora.
 
Površina II faze obuhvata iznosi 120.000 četvornih metara u kojoj se planira izgradnja:
Poliklinika, osnovna škola, dječiji vrtić, Dom za starije osobe i stambeno-poslovne građevine.
 
U Phoenix parku uživat ćete u lijepo oblikovanom okolišu i šetnjama pomno uređenim stazama, trgovima i pasažima. Živjeti u Phoenix Parku znači odabir novog avangardnog životnog stila koji će vama i vašoj obitelji ponuditi čitav niz pogodnosti.